Kunstlijner, de krant van Kunstlijn Haarlem 2023

/

De eerste twee weekenden van november staat Haarlem weer in het teken van beeldende kunst. Kunstlijn Haarlem biedt bezoekers maar liefst vier dagen de gelegenheid een kijkje te nemen in ateliers, galeries, musea en meer. De belangstelling voor het kunstevenement is groot. Er zijn ook dit jaar interessante nieuwe locaties: de Koepel, het Slachthuis (de Roze Kunstlijn) en het Veerkwartier. De bekende grote locaties zoals het Frans Hals Museum, de Kloostergangen, het stadhuis, ABC Architectuurcentrum, Sociëteit Vereeniging, Kunst Centrum Haarlem, de Vishal en het Noord-Hollands Archief doen eveneens weer mee. Naast kunst is er tevens een boeiend muziek- en theaterprogramma op meerdere plekken in de stad. TEXTSTUDIO sprak met kunstenaars, curatoren en theatermakers en schreef verschillende berichten voor de Kunstlijner, de krant van Kunstlijn Haarlem.