Opdrachtenboekje KinderKunstlijn 2023

/

Kunstlijn Haarlem organiseert tijdens het Kunstlijn-weekend 4 en 5 november de vijfde KinderKunstlijn: een wandeling door de stad langs Kunstlijn-locaties en inloopworkshops bij musea voor gezinnen met jonge en oudere kinderen. Door middel van educatieve opdrachten leren kinderen kijken naar kunst. Een ontdekkingstocht door Haarlem voor het hele gezin. De kinderen bezoeken instellingen en ateliers en komen zo op een speelse manier in aanraking met kunst. Het opdrachtenboekje is tijdens het weekend af te halen bij deelnemende locaties. Onder meer het Frans Hals Museum, het Noord-Hollands Archief, het ABC Architectuurmuseum, de Vishal, Kunst Centrum Haarlem en het Veerkwartier. TEXTSTUDIO schreef ook dit jaar de teksten voor het kijk- en doeboekje. (Vormgeving: Debbie Saul, coördinatie: Marion Reulen)