Masha Vos ziet toekomst in verse producten

/

De consument stelt steeds hogere eisen aan voedsel. Gezond en vers eten is de trend. Masha Vos, algemeen directeur van Vos Supermarkten, speelt hierop in met een uitbreiding van de winkel aan de Westergracht in Haarlem. Albert Heijn Vos krijgt er een versafdeling bij. “De klant staat bij ons centraal. We merken in de winkel dat er meer behoefte is aan verse producten, daar reageren we op. Klanten willen gezonder eten, dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. We zien dat bijvoorbeeld aan de vraag naar verspakketten.” Na de verbouwing is de zaak de grootste supermarkt van Haarlem en omstreken. Masha is er trots op. Ze hoopt dat vers én beleving het antwoord is op de concurrentie van online bezorging, die klanten uit de winkel trekt. TEXTSTUDIO sprak met haar voor de HRLM Haarlemse Stadsglossy.  (Foto’s: Linda Llambias)