Kijk- en doeboekje KinderKunstlijn 2021: een ontdekkingstocht door Haarlem

/

Kunstlijn Haarlem organiseert tijdens het Kunstlijn-weekend 6 en 7 november de derde KinderKunstlijn: een wandeling door de stad langs Kunstlijn-locaties en inloopworkshops bij musea voor gezinnen met jonge en oudere kinderen. Door middel van educatieve opdrachten leren kinderen kijken naar kunst. Een route door Haarlem voor het hele gezin. Het opdrachtenboekje is tijdens het weekend af te halen bij alle deelnemende locaties.

Ook scholen kunnen de ontdekkingstocht lopen. De kinderen bezoeken instellingen en ateliers en komen zo op een speelse manier in aanraking met kunst. Het programma is dit jaar nog uitgebreider, met meer workshops en een nauwere samenwerking met het Frans Hals Museum, het Teylers Museum, het Noord-Hollands Archief, het ABC Architectuurmuseum Haarlem en Museum Haarlem. TEXTSTUDIO schreef de teksten voor het kijk- en doeboekje. (Vormgeving: Debbie Saul, coördinatie: Marion Reulen)